Jen kytice vytvořená vám na míru může vyzdvihnout vaší krásu

Svatební kytice patří k nevěstě již od dob starého Egypta. Stejně jako šaty se stává její součástí a ovlivňuje její vzhled. Nechte vaši krásu vyniknout díky květinám nakomponovaným v harmonii s vaší postavou, barevným typem, temperamentem, střihem a barvou šatů nevěsty i ženicha.

 

Kytice svým tvarem a velikostí může například postavu opticky zeštíhlit, nebo také naopak. Tvarem vazby lze zmírnit velký výškový rozdíl mezi novomanžely,  nevhodně zvolená kytice tento rozdíl naopak zvýrazní. Barvy květů neodpovídající vašemu barevnému typu mohou působit „nervózně“, nebo stahovat na sebe přílišnou pozornost.


Pro váš svatební den vytvoříme kytici barevně i tvarově sladěnou s nevěstou   a ženichem. Odborně přivedeme vaší představu do reality a doplníme ji o  trendové prvky. Při snaze o dosažení harmonie květin s nevěstou vždy respektujeme také váš vkus  a specifická přání. Sebejistá můžete být jen s kyticí, která se bude líbit i vám.

Většina námi vytvořených svatebních kytic se pohybuje v cenovém rozmezí 900,- až 1400,- Kč. Odborná nezávazná konzultace je u nás zdarma, v případě zájmu je lepší objednat se předem, abychom si na vás udělali dostatek času. Uděláme vám cenovou kalkulaci, zakázku přizpůsobíme vaším finančním  limitům. 

 Ke kompletnímu květinovému servisu nabízíme také individuální přístup a odborné znalosti. Inspirujte se v našem rozsáhlém katalogu a svěřte svou květinovou zakázku zkušeným floristům.  

Nezapomeňte na kytičky pro družičky a maminky, květiny na svatební stůl a  aranžmá na automobil. Naaranžujeme také svatební prostory.